Известие

Collapse
No announcement yet.

Демонтиране на задна кора на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Демонтиране на задна кора на 156

Колеги искам да сложа фолио на 156-цата,но ми казах че първо трябва да сваля кората на задния прозорец заради третия стоп.Въпроса ми е каква точно е прцедурата по демонтирането и?
    Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
    Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Гърчаво е, трябва да махнеш и задната облегалка, двата панела отстрани, не е сложно все пак но е пипкаво.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

А самата кора на щипки ли е или на болтове?

Comment

С пластмасови копчета е отпред. Отзад има крачета, които влизат в едни гумени "тампони" на ламарината
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

махаш седалките задните като първо тези на които сядаш и после тази на която се облягаш,махаш подгалвниците, след това корите, които са отстряни към тавана, работа за 20 мин е, и леко да не счупиш някоя щипка, трябват ти швстограми и права отверка, вземи някоя по-дълга ако имаш да си помагаш с щипките.
          Но в това време си е ужасно за фолио, по-добре да се постопли но ти си знаеш!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Той и майстора ми каза че трябва да се постопли,но питам предварително за да съм подготвен като стане време

Comment

Working...
            X